hoi
faleminderit per reagimin tuaj zonja xhevahire,,,,, humorin dhe hajgaret i dua shume se ushqejn shpirtin e njeriut,,,
sa i perket qebabtores!!!!! te faleminderoj per oferten tuaj per ndihme, por nuk jam i qellimit te hap ndonje "qebaptore''
e sidomos ne eindhoven????
une personalisht e adhuroje ‘'kuzhinen’' kosovare, mendoje gjellerat dhe specialitet qe pergaditen dhe gatuhen ne
trevat shqipetare ne pergjithesi,,,incl, FLIJAT, por me duket si nenqmim dhe qesharake kur permendet vetem FLIJA dhe LAKNORI
se ne kemi shume eshume specialitete tjera……..dhe.do te ishte mekat qe gjellerat tona ti kararakterizojm si turke,,,,,,
kosova dhe trojet shqipetare ne ballkan kan qene shekuje me radhe ne ndikimin e popujve, dhe perandorive
te ndryshme……..prandaj nuk eshte qudi ndikimi i tyre ne ‘'kuzhinen’' dhe kulturen tone ne pergjithesi,
gjellerat dhe specialitetet tona i ka adhuruar gjithe ish-jugosllavia, dhe gjithe rajoni………………….
ketu ne holande une merrem me muzike popullore, gjithashtu bejm edhe CATERING e gjellerave dhe specialiteteve kosovare,,,,,
per festa dhe ahengje te ndryshme.
te pershendes TUNG